Göteborg -tur och retur

Många tankar som slår mig, när jag kommer tillbaka till staden som jag en gång betraktade som mitt hem, min fasta punkt och platsen som har format mig på både gott och ont. Helt enkelt staden som tog emot min nedkomst, en sensommarnatt i juli år 1992.

Fasen.. så mycket jag "missat" eller rent utsagt varit lyckligt ovetandes om. Under tiden jag varit borta ifrån Göteborg. Sjuka jäkla historier. Som tyvärr, vart endel av vänner i min närhets senaste vardag. Den senaste tiden.
Med hänsyn av respekt för berörda kommer jag inte gå in närmare på, hur en sådan händelse skulle kunna beträffa.

Jag har liksom haft mitt eget lilla universum här i syd och varit helt ovetandes och inte en smula berörd. Av vad som har utspelat sig där.

Det är liksom här i Helsingborg jag hör hemma nu, både juridiskt och i min sinnesstämning. Att få krypa upp i knät på sin käraste och uttrycka -att det är så skönt att vara hemma igen. Slår nog många stunder, av stundernas, stund.

Nu vill jag bara få tömt lägenheten i Göteborg, för att sedan vrida nyckeln om den lägenhetsdörren. För att sedan kunna lämna plats för nya dörrar i livet...

Under min korta visit i Göteborg hämtade jag även en ny familjemedlem och fru till Teddy.

Ingen mindre än lilla Gucci, som är en långhårig chihuahua på 8 veckor. Detta var även en överraskning till barnen. Som vi beslutat att hålla hemligt för barnen. Fram tills hon fysiskt var hos oss. Såklart var reaktionerna vid första ögonkastet. Inget annat än total lycka, i båda barnens ögon.

Amanda


0 kommentarer