My fluffy love is taking a bath

Idag fick våran lilla underverk "bada" en lite skvätt.. Eller i vart fall en schablonering i handfatet. Vilket var välbehövligt med tanke på att vi beslöt oss att gå ut efter att Brian kom hem från jobbet. Låta hundarna springa fritt på innergården med på en liten gräsplätt. Med tanke på att vi inte riktigt hade vädret till förfogande blev framför allt Gucci som är en långhårig chihauhau, rejält nedsmutsad. Eftersom att hon är så liten rymdes hon behändigt i vårt handfat, smidigt och bra.

Idag lät vi dem bara fara runt och leka under uppsikt och i vanlig ordning är det Teddy som tar täten och jagas utav Gucci, hack i häl.

Något som vi också börjat med är att jag kastar ut godis över en yta i gräset, som de får söka efter. Känns som Teddy som växt till sig och har som naturligt börja kräva med mentalstimulans för att vara en glad och förnöjd liten figur.

Något som jag funderar kring är att jag ser en oerhörd stark driv och arbetsvilja. Jag tänker att jag vill använda denna resurs och egenskap till ett positivt utlopp form av någon hundsports gren. Vilken är jag inte säker på ännu. Men igår bokade vi in valpkurs hos Vi2 hundcenter. Som jag kollat upp endel på nätet om, vilket andra upplevt varit bra.

Amanda
1 kommentar