Life is good present time!

 

Hej på er!

Kan börja med att berätta att jag möttes av goda besked när jag klev upp idag. Min mobil var klar för uthämtning och även min Canon Legria Mini X, som jag beställde för ett tag sedan. Tänkte att det kan vara roligt att dela med mig av någon vlogg då och då också.

Hur som helst så blandade jag till min morgondrink och kastade i mig min medicin och satte fart mot torget.

Kändes grymt skönt att få tillbaka en mobil insvept in skyddsplast utan en endaste skråma. Sprillans ny!

Jag och min förra Iphone hade en rätt så ansträngd relation till varandra i slutet. Han var liksom lite trött på mig och all misshandel han hade fått stå ut med och prövade mitt humör. Genom att helt oväntat bara kunna ladda ur och svartna totalt helt utan förvarning.

Men nu är det nya tag och ny kärlek!

Innan jag klev på bussen hem så bestämde jag mig för jag helt enkelt var värd en latte med tilltugg. Så ett besök hos Espresso house var befogat.

Måste faktist säga att jag blev lite besviken på det hela. De har verkligen nedgraderat sig. Serverad blev jag en latte gjord på vanlig hederlig röd standard mjölk. Vilket resulterade i att blev serverad en latte som smakade bränd mjölk och med kasst skum. Känns liksom helt ovärt. Känns som ett skämt att de har slutat med Latte art.

Som ni ser, blev det en kardemummabulle på det. Jag lyckades lura i mig själv att det var fredag och ett godtagbart skäl, att bryta mot "reglerna".

Amanda

0 kommentarer