Hej söndag!..

Tjeena mellan bena, på er!
I fredags var det utgång och AW med Willes jobb, som vi joinade. 
 
Lördagen blev en dag som inte tillförde så många steg, på stegräknaren. Rundan sträckte sig som längst mellan soffan och sängen. Si sådär, var tredje timma. 
 
För övrigt har mitt psyke denna helgen varit väldigt pendlande. Gått upp och ned som en berg och dalbarna.
 
Det hela började på fredag FM. Med en obehaglig känsla som fick mig att känna mig orolig. Tillståndet att jag inte kände mig tillfreds i min kropp. Gjorde att jag helt enkelt fick panikångest. Som en blixt från klar himmel. Hade egentligen inget gott skäl till att ha det så heller... Utan jag hade helt enkelt ångest över ingenting.
 
Något som jag är rädd för ska hända när jag grips av den här ångesten. Är att jag ska råka säga något dumt kallt och ogenomtänkt, till en av de personerna som jag älskar högst över allt annat. Då går jag liksom runt och tänker att detta kommer ske och att jag liksom tar ut katastrofen, innan den ens är skapad. 
 
Därför sa jag till Brian redan när han kom. Att jag kände som jag kände idag och att inte lyssna på mig om jag oturligt nog. Kläcker ur mig något opassande. Som tur så förstår han mig så väl och kan urskilja dessa situationer. 
 
Amanda
0 kommentarer