Drömmen om Zlatan är slaktad!

 
Jag tog "lagen" i egna händer och införskaffade en hårtrimmer. Märkte att Anton var helt blöt i håret av att kuta runt i sitt lilla dun. Han har på pallet. När jag skulle hämta han på förskolan, här om veckan.

Bad därför Antons pappa att ta honom på en klippning, då han var hos han... Ja, hörrni. Vad fick man för svar... "kanske" och inte var han friserad, när jag kom för att hämta honom på måndagen.

Bestämde mig därför, för att helt enkelt bli med trimmer. Så man slipper dessa diskussionerna och rännande hos frisörer.

När håret börjar titta fram för mycket och pojken min börjar bli allt för långhårig, är man liksom beväpnad för att bekämpa det världsproblemet också. Snabbt och smidigt!

Antons första reaktion när jag drog trimmen genom håret var "men mamma åh detta var ju skönt"... Sedan började han inse att håret började regna ned på golvet... Anton sätter sig ned på huk och börjar plocka ihop de små hårbuketterna i sina händer och utbrister, " men åååh mitt FINA hår!!..

Full munderad i Zlatans nr10, kom sedan... " kan jag inte få en sån tåfas som Zlatan har. ... Kanske lite sent där..Hmm, Och där hade man liksom på köpet kraschat drömmen om Zlatan rent och skärt, med en trimmer!

Amanda
 
0 kommentarer