Bortadopterad och lämnad på plats...

Nu är det så här liksom då va....
Min Iphone har sedan en tid tillbaka hängt och klamrat sig kvar vid sista dödsrycket...

Med innebörden av några skönhetsfel och ett batteri som la av i tid och otid, som började bli irriterande. Men tanken på att du liksom är så beroende av din mobils bekvämligheter och funktioner i din vardag. Har fått mig att dra ut på det hela, med att lämna in mobilen för reparation.

Dagsläget står jag med en Sony Xperia att hushålla med. Vars funktioner är väldigt simpla. Inte har jag heller orkat bemöda mig att lägga in alla numrera i telefonboken och har därför inte en blekaste om vem som döljer sig på andra sidan tråden.

Något som jag tycker är extremt obehagligt. Jag svarar sällan på nummer som inte är identifierade i min telefonbok och än mindre gärna, på "doft nummer".

Detta är kopplat till min panikångest och följderna av händelsen som orsakade den.

När det var dags för ännu ett sånt där pressande förhör, där du timtals skulle diskutera övergreppet som minst sagt kraschat ditt liv totalt. Ringde telefonen och du läste på telefonen "dolt nummer", vandrade kalla kårar genom hela kroppen ända in från ryggmärgen till dina yttersta hårstrån.

Jag tyckte liksom att man hade verkligen pressat sig själv till det yttersta för att försöka minnas varje liten detalj av vikt. Utkramad som en disktrasa... på det sista dropparna. MEN ändå, skulle det ringas och blöta och stötas om och om igen.Så här fortlöpte det timtals. Flera gånger om gagen. Under dessa tvåveckor han satt häktad.

Så ja, det är väl min lilla historia. Kring varför jag inte liksom pallar, dessa "gubben-i-lådan-fasonerna". Med att folk ska hålla på att ringa på dolt nummer, hit och dit.

Hur som helst så kändes det lika hemsy att lämna ifrån sig min Iphone på disken och gå där ifrån. Likaså olustig känslan av att typ att behöva adoptera bort något av kött och blod.
Den är ju min bebis och en sjuhelvetes stor del av mitt liv. Man har allt i mobilen idag, så är det bara.


Kram Amanda
0 kommentarer