You had me at hello ..

 
....cause where you go is where i go!

För drygt en vecka tillbaka så kom lilla Teddy till oss. En bedårande liten kille. Som charmar nästan vem som helst, vart som helst.

Lilleman har fått vara med om mycket, trotts att tiden vi haft tillsammans är så knapp. Praktiskt taget allt vad ett storstadsliv har att erbjuda. Plus en längre tågresa till Stockholm, i helgen som var.

Teddy är en lite mer försiktig varelse som inte känner något jättebehov av att uppsöka nya kontakter. Med tex. mötande hundar eller människor ute på gatan, som dyker på honom för att hälsa.

Han är liksom nöjd med tillvaron som den är och är redan väldigt knyten till mig. Går dit jag går och söker upp mig där jag är.

Teddy har under veckan fått vara med mig på mitt jobb. Vilket har varit ömsesidigt uppskattat. Han har redan funnit några favoriter som han tycker det är extra kul med.

Man märker helt klart en stor utveckling på hur Teddy börjar bli allt mer bekväm med stadsstimmet. I jämförelse med den trygga avskilda, lilla lantliga miljö som han är van med och uppvuxen i.

Amanda
0 kommentarer