Checkar ut!!

Idag brast det för mig och jag totalt tappade det. Efter flera års gapande och smutskastande ifrån min sons pappa. Sedan vi separerade, fick jag nog. Jag lät helt enkelt hjärtat tala, framför hjärnan och uttryckte det jag kände i stunden.

Vad jag än gör så är det inte bra nog. För detta är tydligen en tävling om vem som presterar bäst och vad som är värt mest. Med en enda självutnämnd segare i alla grenar...

Jag är tydligen en egoistisk mamma, då jag har andra intressen utöver samvaron med min son... Som smink, inredning och mode mdf.

Jag anser inte att den bästa föräldern lever genom sina barn och inte tillåter sig själv att ha en egen tillvaro. När man är barnledig.

Nej!, jag sitter faktist inte hemma och stirrar i väggen, när jag är barnledig.

Jag tillåter mig själv att ibland bara få vara Amanda och ta en utekväll eller middag ihop i goda vänners lag.

Utan dåligt samvete och visionen om att lyckliga och glada föräldrar, som fått möjlighet att andas ut och ladda batterierna. Ger samma avkastning på barnet -ens barn speglar ju sig, i sina föräldrar...

Men för att återgå till dagens episod. Efter en hektisk dag på Liseberg, med högsta växeln från början till slut... Var jag så färdig att dagarna gick ihop och jag var helt slut i huvudet..

När jag sen får höra av sonens pappa i ett telefonsamtal "..Är du så bäng att du inte ens vet vad det är för dag idag.." vrålandes... Fick jag nog och gav svar på tal!

Är helt enkelt jäkligt trött att äta hans skit..!

Amanda0 kommentarer