Utkast: Aug. 14, 2016

Hallå bloggen! 

Delar med mig av lite high lights från fredagens "räkskiva". En mycket lyckad och trevlig kväll i sin enkelhet. Spontant blir ju som sagt oftast det bästa, man tar liksom seden dit den kommer. Inga förväntningar som har trissats upp och skall tillmötesgå. 

Resultatet blir som oftast en god överraskning av en oförglömlig kväll.

Natten var dock lite kämpigare. Jag tillhör den beskärda delen i vårt lilla land som dagligen intar mediciner, av olika form. Vilket innebär att jag inte alls behöver särskilt många glas för att få sjögång i bollen. 

Så ni kan ju tänka er vem som hade en dejt med toaletten... Jag som annars brukar vara väldigt restriktiv och inkännande. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte brukar tillhöra det sällskapet som ska till och kasta upp, jämt och ständigt. Har förekommit vid mindre än en handfull tillfällen, i hela min livslängd. 

Mest synd var det nog om B, som trotts sitt tappra försök att ta sig hit med tågkaus och dess innebörd. Anslöt sig senare än beräknat och missade måltiden och alla smaskigheter.

Till råge på allt fick han springa ärenden på min räkning, med noga antecknade inköpslista. Medan jag kände mig som en kommenderande passiv Hitler på sofflocket. 

Den här morgonen var helt enkelt en salig twist av Askungen vs Hitler... Det är väl då uttrycket "Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst" tas i uttryck... Eller min lite mer moderna version av det hela... "Villkorslöst och medvetslös"... 

❤️Amanda


0 kommentarer