Spontant till Ullared

Efter söndagens överlämning av Anton hos sin pappa. Fick jag med Brian på en spontan tripp till Ullared efter lite övertalan. 
 
Blev en del saker så som "bra-och-ha-saker", så som påfyllning av tandkrämer, vantar, köksprylar liksom inredning.
 
Såklart glömde jag inte av att ta en runda ned för att kolla läget om det fanns något som skulle kunna passa bebisarna. 
 
 
Blev denna hundbädden till hundarna ifrån 4dogs. Iform av en soffa med en krona som dekor. Hundarna älskar att ligga i den medans vi kollar på tv så myskigt. Samtidigt som det blir som en liten inredningspryl. Blev även en stickad svart jumper till Gucci. Den invigdes ikväll på kvällspromenaden. 
 
 
Något jag som gott som alltid köper när vi är i Ullared är servetter. Tycker de har så stilrena och dekorativa, vilket jag fyller upp min lilla mässingkorg på köksbordet med. 
 
Love A.
 
 
#ullared
0 kommentarer

Höst guld...

Sprang in på en butik i fredags, när jag hade några minuter tillgodo innan tåget skulle gå. Vilket resulterade i att jag hann med att bli frälst. Inom loppet av tjugo minuter!
Ni som känner mig väl vid det här laget VET att jag älskar roseguld. Blev därför en lycklig ägare till dessa sneakers, vilka också var det sista paret i min storlek.
 
Kan bara säga att dem är ...to die for! 
 
Sedan vi sågs sist har jag även hunnit med att påbörja mitt körkort, vilket kommer ha en enorm stor påverkan för mitt livspuzzel. Samt påbörjat min utbildning. Så i min värld är det för tillfället ganska knökat och full rulle. Med heltidsstudier, jobb samt körkortet på detta. Men vill man, så kan man! 
 
 
 
Love A
#rosegold #shoppingihelsingborg #todiefor
0 kommentarer