Jagad av en sjuk man på krogen..!

 
Hallå fär ute!
 
Jag börjar tyvärr känna mig lite krasslig och tror mig invänta en dunderförkylning. I fredags var Lilith och jag ute och togdel av nattlivet, göteborg hade att erbjuda.
 
Innan gick vi hem till Robert och drack och snackade gott. 
 
Var en snabbis på La Pain och kollade läget, då Wille var där tidigare. Sedan var vi en sväng in på Flying. Dock var det en väldigt obehaglig och suspect man som bettedde sig allment sliskigt och odrägligt. 
 
Detta var något som inte bara vi upplevde som udda beteende, då det kom fram en tjej på dansgolvet. Som frågade om inte det var ok med oss om hon höll sig till oss. Då hon ville bli av med den efterhängsna och äckliga mannen. Tror bokstavligt talat att han vart och försökt med varenda kvinna inne på den klubben. Med samma resultat, efter sitt motbjudande förhållsningsätt! 
 
Jag hade bla. fått komentarer från mannen som löd "Jag skiter i om du inte vill ha mig...". När jag avfärdat kontakt med honom. 
 
Droppen var nog när han beställde drinkar för att sedan häva sig över bardisken för att slå ut dem i handen. När bartänderna höll på att tillreda hans beställningar...
 
Vi fick helt enkelt nog och beslöt oss för att ta oss där ifrån. Var på mannen var oss hack i häl!
 
Vi hittar en taxi och sätter oss i och undertiden vi sitter och ska berätta vart vi vill att rutten ska gå. Får den obehagliga mannen syn på oss och taxin och börjar kuta mot taxin. Varpå vi uppmanar taxin "KÖR", för annars hade han tagit sig in i bilen!
 
Helt sinnes, hur vuxna män kan få för sig att betee sig!
 
Amanda
0 kommentarer