Nytt upp på väggen!

 
Beklagar min frånvaro, på drygt en vecka..

Mycket har hänt på sistone i och med att jag har återgått i arbete, efter min sjukskrivning.

Eftersom jag börjat med en så låg procent som 25%, har jag fått avvikande arbetsuppgifter. Än vad jag tidigare vart van med. Vilket jag faktiskt tyckt varit roligt. Att få lära sig något nytt.

Situationen har mer eller mindre känts perfekt för mig som den är, för tillfället. Har enbart haft positiva och givande möten med de människor jag har träffat. I samband med den nya situationen för mig.

Jag har även under den senaste veckan uppgraderat inredningen, här hemma. Vill därför dela med mig utav resultatet till er.
 
Grymt nöjd med älgen och det guldiga hornen som liksom gör väggen lite mer levande.

Älgen och speglarna kommer ifrån Iems, på Frölunda torg.

Jag kan redan på förhand säga att det finns en stor risk för endel inlägg i framtiden med just inrednings relaterat. Då jag har enhel del nya grejer som ska upp och andra ideér i huvudet som jag ska göra verklighet av.

Så om dessa inlägg är något du uppskattar extra mycket, håll utkik!
 
Amanda
 
1 kommentar

Jagad av en sjuk man på krogen..!

 
Hallå fär ute!
 
Jag börjar tyvärr känna mig lite krasslig och tror mig invänta en dunderförkylning. I fredags var Lilith och jag ute och togdel av nattlivet, göteborg hade att erbjuda.
 
Innan gick vi hem till Robert och drack och snackade gott. 
 
Var en snabbis på La Pain och kollade läget, då Wille var där tidigare. Sedan var vi en sväng in på Flying. Dock var det en väldigt obehaglig och suspect man som bettedde sig allment sliskigt och odrägligt. 
 
Detta var något som inte bara vi upplevde som udda beteende, då det kom fram en tjej på dansgolvet. Som frågade om inte det var ok med oss om hon höll sig till oss. Då hon ville bli av med den efterhängsna och äckliga mannen. Tror bokstavligt talat att han vart och försökt med varenda kvinna inne på den klubben. Med samma resultat, efter sitt motbjudande förhållsningsätt! 
 
Jag hade bla. fått komentarer från mannen som löd "Jag skiter i om du inte vill ha mig...". När jag avfärdat kontakt med honom. 
 
Droppen var nog när han beställde drinkar för att sedan häva sig över bardisken för att slå ut dem i handen. När bartänderna höll på att tillreda hans beställningar...
 
Vi fick helt enkelt nog och beslöt oss för att ta oss där ifrån. Var på mannen var oss hack i häl!
 
Vi hittar en taxi och sätter oss i och undertiden vi sitter och ska berätta vart vi vill att rutten ska gå. Får den obehagliga mannen syn på oss och taxin och börjar kuta mot taxin. Varpå vi uppmanar taxin "KÖR", för annars hade han tagit sig in i bilen!
 
Helt sinnes, hur vuxna män kan få för sig att betee sig!
 
Amanda
0 kommentarer

Lite update

Hej på Er!
Har varit frånvarande från allt vad bloggen beträffar, under närmare bestämt en veckas tid.

Detta med anledning av allt hat jag har fått på senare tiden. I största del från folk som inte känner mig mer än ytligt, eller till och med, enbart vet vem jag är här i stan...

Jag har helt enkelt bara känt för att få vara ifred och hållet mig undan och väldigt selektiv med vem jag har haft kontakt med den senaste veckan...

På senaste tiden har jag förstått hur viktigt det har blivit och veta vem man har runt omkring sig, vem man väljer att "släppa in".

❤️Amanda

0 kommentarer