Spontan tur på stan!
Här ser ni då dagens fångst. Spontant är bäst! Det måste ni väl ändå hålla med om. 

Har en hel det nytt som jag ska få tummen ur att visa er. Kan avslöja att det rör sig om bla. läppstift som jag lagt vantarna på, från special kollektioner av Mac. Ett par av dessa har ju bokstavligen tagit mitt hjärta med storm.  I'm freaking loove it! 

Men för att återgå till dagens rån på Åhlens och Kicks i förmiddags... 

Köpte lite produkter från Urban Decay's Naked-linje. Har sedan ett tag tillbaka varit på jakt efter deras concealer, då jag hört att den ska vara grym, men aldrig funnits i lager när jag haft vägarna förbi. Upp till bevis! Hur som helst så är det deras "Weightless complete coverage concealer". I färgen- Fair. 

Naked 2 paletten är utan att överdriva den mest sålda, utav dessa utgåvor. Men kanske inte så konstigt med tanke på dess jordnära skuggor med inslag av koppar och guld. Som är helt klart det mest lättjobbad färgerna att jobba med. Inte ens en nybörjare kan misslyckas med dessa färger! 

Med handen på hjärtat. Så är inte Urban Dekay's skuggor värd sin hype egentligen. Enligt min uppfattning då vissa av de kan vara ganska pudriga i konsistensen.  

Sist men inte minst. Blev det en ny parfym ifrån Prada. Närmare bestämt -Candy florale. Som beskrivs som en upplevelse som drar tankarna åt en bukett med pioner vid en glasskiosk i härliga Italien. 

Skulle rekommendera denna till kvinnan vid åldern 25+. Då den upplevs som väldigt feminin och elegant och inget för hon som är rädd att dra uppmärksamhet åt sig, pga sin karaktäristiska framträdande doft. 

❤️Amanda
Prada Candy Urban dekay naked2 Naked skin concealer
0 kommentarer