Elizabeth Mott -All Day Color Lip LacquerNu är det dags för dagens kärleksförklaring och den går till -All Day  Color Lip Lacquer, i färgen -Classic Red. 

Jag älskar den! Starkt pigmenterad med en härlig kall röd ton. Med denna produkt känner jag att jag inte är i behov av någon läpppenna. För att produkten skall hålla sig på plats. 

Produkten appliceras som en flytande formula som torkar till och lägger sig som ett sammetslent täcke över läpparna, utan att kännas torrt och stramt. 

Intensiteten går att öka på genom att aplicerar efter behag. 

En enastående produkt enligt mig, med en helt klart godkänt resultat.

❤️Amanda
Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer Classic Red
2 kommentarer

Story time - Min hemresa från StockholmBlev en liten historia utav hur jag tog mig hem... Väl inne på Stockholms central stog det att tåget skulle avgå från spår 7. Självklart står det ju inget tåg på den plattformen så jag rusar till nästa tavla för att se om det står något annan info där... Spår 4, jag rusar dit, missar tåget med några meters distans. 

Helvete vad gör jag?... Är första tanken. Efter lite tankeverksamhet så sätter jag mig på ett X2000 som kommer att ta mig till Göteborg. 

Slår mig ned i kupén. Efter några minuter kommer en kvinna och tar plats framför mig. Hon frågar mig huruvida möjligheten att köpa biljett ombord. Men det tänkte jag att det borde ju gå liksom... 

Efter en tredjedel av resan kommer konduktören för att kontrollera biljetterna. Jag visar fram den biljett jag har och hoppas att vidare detaljer inte ska ställa till det. 

Taktiken var att spela dum och borttappad. Vilket konduktören köpte ganska bra. När jag blev hänvisad att invänta regionaltåget jag missat, i Skövde. Sa jag att jag inte ville reskera att få en panikattack i en främmande stad och vad det kunde innebära. Fick jag sitta kvar på tåget. 

Värre var det nog för kvinnan som var dum påriktigt... Konduktören hade informerat henne om att hon kunde köpa biljett i mobiltelefonen och där sitter hon och stirrar på sin knapptelefon i handen oavkortat i 1,5h... För att sedan säga -Jag får liksom inte till det... Hmm, hehe inte så konstigt med tanke påförrutsänningarna. Men den slutsatsen var hon inte kapabel till att dra själv. 

När konduktören kom för att kolla mobilbiljetgen som hon inte lyckats få till. Blir hon ombedd att stiga av tåget i Skövde och sedan köpa biljett på plats. För att sedan ta nästkommande tåg. 
Men som ni förmodligen redan giasat... Så kom både jag och hon fram till Göteborg med samma tåg, för hon klev aldrig av😉

❤️Amanda
Stockholm X2000 Göteborg
0 kommentarer

Every good day starts with a skinny latte


... Som rubriken lyder... Jag är fullständigt absessed, Nutriletts skinny latte är min favorit till frukost. Chokladen är inget undantag den heller. Men alltid gott att kunna växla mellan två helt fantastiska smaker! 

Snabbt och enkelt att svänga ihop och ni som känner mig vet att tålamod inte är min refräng här i livet. 

För övrigt fick jag ett ryck här hemma och började röja. Hade vart skönt att fått tvättat också som grädden på moset...

❤️Amanda
0 kommentarer