Det här med tatueringar


Snubblade över den här bilden idag på nätet...
En par-tatuering eller vad man nu ska kalla det. Även om man säger att man aldrig ska tatuera in namn eller dylikt på den man håller kär, så kan jag inget annat än att säga att jag diggar den skarpt! 

Tatueringar har jag väl genom åren kommit fram till att det inte ska bli några... Tanken på att huden skrynklar ihop sig med åldern och att man nästintill kommer behöva väcka ut huden. För att se vad det föreställer, när du sitter i duschstolen på ålderdomshemmet och har dansat ut dina dagar. Nej, ush! 
Den tacken är alldeles för skrämmande.

Jag minns att jag sa i min ungdom att jag skulle tatuera in Barbie-loggan i svanken. Men tur var väl det att idén han processas några varv innan myndighetsdagen ståndsde.

❤️Amanda
0 kommentarer

Besök hos doktorn

Idag hade jag tid hos företagshälsovården. Fick träffa min nya läkare och vi diskuterade min nuvarande rådande situation och kom fram till att jag blir fortsatt sjukskriven till slutet av april. Dock inte något helt oväntat från mitt håll. 

Jag ska även återuppta kontakten med min psykoterapeut Inger som jag inte har träffat sedan i höstat. Har liksom vart lättare att stoppa huvudet i sanden och sluppit konfronteras med det. 

Efter besöket tog jag och Lilith en sväng i Nordstan. Åt lite och lite småshopping, plus hämtade ut mina förnyade recept. 

Jag köpte en ribbstickad Tröja inne på Gina. ❤️Amanda
0 kommentarer

Glad påsk


Påskhelgen har gått lugnt till. Anton är och firar påsk med sin pappa på annat håll. Jag har inprincip bara varit hemma och tagit det som det kommer. 

Var grymt trött igår och bestämde mig för att inprincip bara bestiga sängen och inte ta mig någon vart. Där låg jag och kollade på youtube-vidios med undantag med en runda inne på Ica. 

Idag har jag tvättat en massa tvätt och tvättbärget är för tillfället ett minne blått. Jag råkar ägs endel kläder och gör det bestämt inte lätt för mig genom att köra ett stort race i tvättstugan när garderoben gapar tom. Samma visa varje gång och jag har fortfarande inte lärt mig 😉

Amanda
0 kommentarer