Min mupp och jag på stan- BFF!Hade en dundermysig kväll igår, med bästa Wille! 

Vi drog in till stan och slog oss ned på the Pelican. Ett glas rosé och sommarvärme på 27 grader, går liksom hand i hand. Är inte mycket som kan gå fel under dessa förhållanden. 

På tal om inredningen och feelingen över the Pelican. Fick tankarna oss, att drömma oss bort till Ibiza. 
Vilket vi även bestämde oss för, att göra verklighet av. 

Men först ska vi till Rom i augusti. Som är bokat och bestämt sedan en tid tillbaka. 

Spontant, men välbehövligt. Älskar våra pådrag. Som föder en massa minnen, att se tillbaka på. I min värld så är det liksom upplevelserna som gör meningen med livet. -Drömmar lever man för, minnen lever man av... 

Jag är av den uppfattningen att -du äger sin tid. Värdet av den är det bara du själv som kan bestämma. 

❤️Amanda 


BFF
2 kommentarer

Chiapudding -Mango och bananTänkte dela med mig av något som jag ibland har som frukost.

Hur lätt som helst men krävs dock lite förberedelse. Så om du ska ha den som frukost så blir det super att göra den på kvällen. För att sedan dagen efter ta ut den färdig och klar från kylskåpet.

Mät upp mangon och banan och lägg i en skål.
Tillsätt sedan mjölken.
Tillsätt vaniljpulver.
Mixa till en slät blandning med hjälp av stavmixer.

Tillsätt chiafröna. Rör om noga så att inga är kvar på ytan.Ställ in i kylskåpet. Rör sedan om puddingen efter några timmar. Låt stå under natten.
Servera, Förslagsvis med några extra bär på toppen!
1 dl Mango
1/2 st Banan
2 dl Havre eller Soyamjölk
1 krm Vaniljpulver 
4 msk Chiafrö

❤️Amanda


chiapudding
1 kommentar

Lek och buslandet

Igår hade vi en minst sagt supertrevlig dag på Lek och buslandet. Tillsammans med Banu och hennes systerson.

Undertiden barnen gick loss och intog leklandet, satt vi och pratade en massa kul. Bland annat nämndes några av helgens bravader..

Något som var skönt, var att det inte var smockat med folk och att barnen därför kunde få leka fritt. Under uppsikt. Barnen såg ut att ha haft det minst lika kul och trevligt som vi. Om inte en volym högre till och med. 

Efter drygt två timmars hopp och lek. Avrundades det hela med ett skrovmål för barnen och Banu. Samt en latte för mig, på Donken. Hihi, som vuxen är det nog svårt att greppa lyckan, för ett barn som hugger in på en Happy meal. Kanske det sunda förnuftet ligger som grund till att döda glädjen. 

Behöver jag ens säga att Lilleman var trött och maxat slutkörd, efter en fullspäckad dag?..

Väl hemma knep vi en tvättid och gjorde upp med ett berg med tvätt. Så skönt när tvättkorgen ekar tom och att känna lägenheten fyllas av dofterna från sköljmedlet. 

Kan dock inte låta bli att reta mig över folk med fräckt beteende. 
När jag stod i tvättstugan igår och sorterade tvätt in i maskinerna. Kom en familj intågande i tvättstugan och frågade huruvida jag var klar med tvätten eller ej. Svarade att jag fortfarande behövde min tid och hade tvätt kvar. Men lät de ta en maskin. Just av ren vänlighet. 

Något jag la märke till var att de drog upp tvätten ur deras handväskor. Inte direkt något tillvägagångssätt som tillhör vanligheten. Lustigt, var tanken som slog mig. Men sen tänkte jag men inte mer på det. 

När de väl lämnat tvättstugan så ser jag att de inte bara tagit maskinen de fått lov till. Utan tagit sig friheten att kasta ut tvätten jag lagt in i ena. För att sedan magstarkt, roffa åt sig två! 

Slutar liksom aldrig förvåna mig av vuxna människors beteende och fräckhet, som kan förekomma. 

Om de nu tänkte "sno" ena maskinen. Vad var då meningen med att fråga om lov. Om de kunde få tillgång till den andra? 

Helt ologiskt enligt mig... SUCK.. 

❤️Amanda


0 kommentarer