Girls night out!


Igår bekantade jag mig med Banu för första gången. Vi har aldrig träffats förut men hon är bekant med min bästis, så varför inte ta en utekväll ihop liksom😉 ... and we did it!! 

Jag tog med Banu till flying som hon aldrig tidigare varit på och hon ångrade det inte. Det blev en success! 

Det hela avrundades på 8igth. Detta första men absolut inte sista gången ...😉 Kul med spontana människor, sånt älskar jag!! 

❤️Amanda
Banu utekväll Banu utekväll 8ight Banu utekväll 8ight flying scottman
0 kommentarer

Happy friday!

Jag var tidigare idag inom apoteket idag för att handla en bra mjukgörande till Anton och hans torra och känsliga hud, som knappast har det lättare nu såhär i vintertid. 

Viktigt att tänka på att inte smörja in sig med mjukgörande och krämer som innehåller mycket vatten vid den här årstiden, då det istället ihop med kylan skadar din hud. 

Väl där inne när jag har haffat det jag ska ha och ska betala i kassan. Ställer jag mig och börjar rota runt i väskan efter kortet. Där och då noterar kassörskan min väska och säger att det är inte ett så jättevanlig märke man ser här i Sverige och undrar om Ted Baker's väskor är något jag kan rekommendera. Absolut! Den är jättestor och rymmer hur mycket som helst. Men kanske det bästa av allt så är den i roseguld vilket jag dyrkar. 

Denna fredag ska spenderas med hederligt fredagsmys med ett glas på det.

Trevlig helg på er!

❤️Amanda
0 kommentarer

Rose
Idag valde jag att använda mig utav Mac's pigmen rose på mitten av läpparna. Ett roséfärgat härligt pigment med guldskimmer i. 

Pigment är grymt kul att jobba med då det är så användbart. Man kan blöta det med en fuktad pendel med Fix plus och fästa på ögonlocket eller varför inte fixa ihop en eyeliner med det! 
Det har även hänt att jag använt mig utav pigment för att göra highligter. 

Detta pigment är helt underbart till en gyllenbrun solkysst hy. Ett måste ha till sommaren, helt klart! 

❤️Amanda
rose pigment Mac rose pigment Mac roséläppar rose pigment Mac roséläppar solkysst rosé
0 kommentarer