Sjukpensionat och hunddusch...!

Under veckan som varit, har jag varit krasslig. Redan förra helgen började förkylnings symptomen uppenbara sig och inom ett par dagar var fallet bara ett faktum!

Så, vart jag har spenderat min både vakna- och sovande tid, kan man ju knappast missa... In the bed, närmare bestämt och med Ipren i högsta hugg.

Först framemot eftermiddagen idag, har jag kunnat konstaterad att freden är segrad och bacillernas krig är över. För den här vändan.

Lite små high lights från helgen var att få duscha Teddy, för första gången. Med resultatet av ett helgrymt hundschampo vi köpte förra veckan på Arken´s zoo, jag och Anton.
Teddy tog det hela hur lugnt som helst och stunden var så mysig att få uppleva ihop med lilleputten.

Hade inte riktigt någon klar uppfattning om hur detta skulle tas emot, med tanke på hans, annars så kinkiga relation till regnvatten och att han fullständigt hatar att bli våt under tassarna. Visserligen har uppfödaren, Camilla som hon heter. Berättat om att momentet att duscha, inte är främmande för Teddy.

Beträffande ångesten har den mer eller mindre varit konstant. Med en pendlande frekvens likt en EKG-kurva. Lite så jag brukar beskriva mina utslag, med pendlande toppar och dalar.

Amanda
0 kommentarer