Drömmer som en prinsessa, skiter som en kung and my life's a roller coaster...

Då var vi här igen... Tiden tickar på och luckorna blir färre. I samma rasande tackt som man slås av att redan tredje ljuset är tänt. 
 
I´m still keep going... Det florerar en massa tankar och ideer i huvudet -planer.
 
För er som känner mig på lite närmarehåll kan bevittna att jag är en person som tänker i stora bokstäver, drömmer som en prinsessa och skenar som en häst, i full galopp. Att jag inte drar mig för att skrida till verket. I takt med något gammalt disney motto "Vem vet, drömmar kan bli verklighet". Gör det knappast enkelt alla gånger att leva med mig. 
 
Vilket jag faktiskt högaktar den mannen jag vid tillfällen vilar mitt huvud på, vars axel. Jag är som bekant en människa som inte sparar på krutet och brottas med många tankar och kännslor på samma gång. Jag älskar intensivt, strider hårt och flyger högt. 
 
Jag lever i nuet.  Tiden och väntan är inte min bästa vän, i 99% av fallen. Medans Brio ibland får plocka ned mig från stjärnhimlen när jag lyser för starkt och svävar iväg. 
 
 
På både gott och ont har jag upplevt mycket trots mina ynka 24 jordsnurr. Kring omständigheter och beträffande detta faktum är jag glad över den inblicken och upplevelsen jag har fått. I mångt och mycket. Saker jag aldrig hade fått svar på, om inte min nyfikenhet funnits där.
 
Erfarenhet är den bästa läxan och den starkaste referensen. All time, all days.. Vilket jag kommrer stå fast vid. 
 
Amanda
0 kommentarer