Kan inte få nog!!..


Något jag konsumerar nästintill dagligen är torrschampo från Batiste! 

Har de i flera olika sorter och de luktar så gott. Håret ser fräscht ut och du behöver inte schamponera ditt hår varje dag. Du förskjuter liksom tvättdagarna.. Ett hår ska inte tvättas dagligen, då denna process är något som faktist sliter på ditt hårs kvalitet. 

Detta är verkligen en självklar baby i mitt badrumsskåp. Något som verkligen aldrig får vara slut. Köper alltid minst två      stycken, eller fler åt gången. 

❤️Amanda
Batiste
0 kommentarer

beautyjoint.com

För några dagar sedan tog mitt setting powder slut. Mitt setting powder som jag använder mig av kommer ifrån E.L.F. 

Dock har den europeiska marknaden ett mer begränsat sortiment av deras produkter. Setting powdret ingår inte i detta, så för att få tag i det får man stäcka sig över atlanten. 

Eftersom jag inte tror mig kunna leva utan den här produkten, fick det bli en beställning på beautyjoint.com. 

Passade även på att få hem lite andra produkter jag kände mig sugen på att testa. Bland annat MAYBELLINE Instant Age Rewind, som inte heller finns på den svenska marknaden, men som är väldigt hypad bland youtubers. Kände därför att jag inte kunde motstå frestelsen att få komma över den här!

Blev några blusch också, ett från Milani och ett från NYX. Ska bli så spännande att få hem dessa produkter och se vad de går för.

❤️Amanda
E.L.F beautyjoint beautyjoint.com concealer elf instant age rewind maybelline powder setting powder smink usa
0 kommentarer

En sån där bra dag...


Är nu hemma hos mamma efter ett kvällspass på jobbet. Är egentligen en kvällsmänniska, så kvällspass egentligen mig bäst. Älskar att inte behöva ställa något larm och kunna vakna av sig själv. Dricka kaffe i lugn och ro. 

Men lite svårt att få ihop med dagistider och sådant. Kan va lite slitsamt att behöva släpa sig upp när klockan ringer och dagislämnigar. 

Eftersom mamma hämtade Anton på dagis, då jag slutade så sent så sover vi här inatt. Blir lättast så. 

För övrig har jag haft en rolig dag och saker har flytigt på som det ska. Skön kännsla! 

❤️Amanda 
jobb jobb dagis
0 kommentarer