Bad


Tog för en stund sedan ett bad med en badbomb som luktar pepparkaka. Köpte några sådana här för att ge i julklapp och två blev över så då passade jag på att använda denna. 

Hur bra som helst att ge bort som present. Passar liksom alla, förutsättningsvis att du har ett badkar hemma! 

❤️Amanda 
badbomb
0 kommentarer

Contouring

Anastacia Beverly Hills contouring kit kan vara det onödigaste jag har i min sminkkollektion. Helt klart bortkastade pengar. Jag använder det väldigt sällan. Tycker liksom knte att det är det perfekta conceptet, sådär som man fått höra. 

Jag trodde på hypen och köpte det men jag känner idag att jag inte borde gjort det. 

Istället så använder jag microshadows från Make Up Store, i färgen Ghetto eller Smog. Riktigt bra pigment och lätt att blanda ut. Helt galet grymt! 


make up store smog make up store smog make up store ghetto make up store smog make up store ghetto microshadows make up store smog make up store ghetto microshadows contouring
0 kommentarer

Vi drar!

Lilith har nyss fått sin önskan bejakad. Efter många timmars tjat... Vi ska åka utomlands med endast en resväska packad och var sin flygbiljett med destination, hotell skiter vi i. Alla våra galenskap vi ställt till med har fått allt att normaliseras och därför behöver vi ställa till det med något riktigt jävligt, menar Lilith. För att få den där upplevelsen fulländad.  

Det hela började med att Lilith tyckte vi skulle packa och bege oss till Dubai, bara sådär impulsivt och tomhänt. Vilket jag tycker är rent korkat! Lilith menar att allt det praktiska kommer lösa sig av lite charm och slumpen. 

Nu har vi i allé fall kommit fram till någon form av förlikelse. Vi åker men inte till Dubai och till sommaren. Men med lite backup cash på fickan. 

Säger jag att jag vet vad jag gett mig in på, så ljuger jag! 

Självklart så kommer vi dela med oss av vårar framtida äventyr!

❤️Amanda
0 kommentarer